
Bordiga - Vermut Extra Dry
Bordiga, Cueno - Italië
€ 20,45
✓ Gratis verzending vanaf € 150 (incl. btw) in België
Het resultaat is een perfecte balans tussen zuur en zoet met zeer zachte alcoholsmaak en een mooie lange afdronk!
Limoncello Bordiga kan je zeer koud puur serveren als degustief of in combinatie met andere dranken als cocktail. Giet een scheutje Limoncello bij prosecco of probeer eens een Limoncello-tonic.
Maar heb je al eens Limoncello ijs gegeten als dessert of als tussengerecht? Ontdek hier een eenvoudig recept voor een heerlijk verfrissend nagerecht.
Ontdek hier een eenvoudig recept voor een heerlijk verfrissend nagerecht.
Ingrediënten:
500 ml volle room
250 ml melk
5 eierdooiers
100 gr suiker
125 ml Limoncello
Snuifje zout
Warm de room, de melk en het snuifje zout zachtjes op tot aan het kookpunt.
Mix terwijl de eierdooiers en de suiker tot een witschuimige massa.
Voeg daarna het warme room en melk mengsel geleidelijk toe bij de witschuimige massa en roer stevig door.
Doe alles terug in de kom, voeg de Limoncello toe en warm zachtjes op totdat je een streep kan trekken in het schuim die niet onmiddellijk wegtrekt.
Laat alles afkoelen en draai tot ijs in een ijscrèmemachine of plaats een aantal uur in de diepvries tot de gewenste hardheid bekomen is.
Garneer eventueel met gekonfijte citroenschil en/of een blaadje munt.
Enjoy!
Bordiga, Cueno - Italië
Bordiga, Cueno - Italië
Bordiga, Cueno - Italië
Bordiga, Cueno - Italië
Bordiga, Cueno - Italië
Bordiga, Cueno - Italië