Welkom op onze degustatie
Vrijdag 20, Zaterdag 21 en Zondag 22 november

 

Bijzondere smaken in bijzondere tijden: laat uw smaakpapillen prikkelen op de degustatiedagen van Wijnen Lippens.

We nodigen u uit op de coronaproof versie van de degustatiedagen op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 november. Uw inschrijving is definitief onder voorbehoud van eventueel verstrengde Covid19 maatregelen en/of beslissingen van de veiligheidsraad.

Download hier onze brochure 

Download hier onze bestelbon 

Kom en ontdek topwijnen uit Spanje, Italië, Frankrijk, Zuid-Afrika, Portugal, Chili en Californië. Proef verrassende toetsen, maar ook courante wijnen en een aantal opmerkelijke nieuwkomers.

Geniet in de eerste plaats van boeiende smaken in verschillende thema's: van aperitief doorheen tal van gerechten tot aan de kasteelwijnen. Maar profiteer ook van interessante kortingen.

Combineer smaken en bestel een 'degustatiebordje 't Balladehof' (€12/pp) met specialiteiten van het huis die perfect matchen met de te proeven wijnen op de degustatie. 

Verbreed uw horizon en laat u op de degustatiedagen onderdompelen in de rijke en delicate smaken van O'live gins, rum en likeur. Tijdens een masterclass delen de jonge ondernemers achter dit bijzondere verhaal graag hun passie voor smaken met u.

Schrijf u in voor een degustatiemoment naar keuze en/of voor deelname aan de Masterclass O'live.

Masterclass O'live Gin | Rum | Likeur

De lokale ondernemers Sofie Gardyn, Kurt Suys en Peter Dumont nemen u tijdens de masterclass mee naar mediterraanse oorden. Zorgvuldig geselecteerde kruiden en soms de subtiele smaak van olijven vormen de basis voor hun gins, rum en likeur. Zet uw lippen aan elke spirit en proef een vleugje zomer tijdens de herfst.

 


vrijdag 20 nov. '20 (18-20u30)
zaterdag 21 nov. '20 (16-19u30)
zondag 22 nov. '20 (11-18u)
en bestelt degustatiebordjes 't Balladehof (€12/pp)

vrijdag 20 nov. '20 (om 19:30)
zaterdag 21 nov. '20 (om 18:00)
zondag 22 nov. '20 (om 15:00)