Algemene voorwaarden Wijnen Lippens

Eventuele klachten betreffende de geleverde goederen, dienen binnen de 8 dagen na ontvangst van de factuur per aangetekende brief worden ter kennis gebracht aan Wijnen Lippens. bij gebreke hiervan, kunnen klachten niet meer ontvangen worden en is de factuur integraal verschuldigd.

Eventuele kurksmaak die werd vastgesteld door de klant, komt geenszins in aanmerking voor betwisting van de factuur.

In geval van klacht kan geen vergoeding geëist worden voor directe of indirecte schade die de klant zou hebben geleden.

De facturen zijn contant betaalbaar op de maatschappelijke zetel van Wijnen Lippens, zonder enige korting.

In geval van niet of niet-volledige betaling van de factuur op haar vervaldag, is van rechtswege en zonder ingebrekestelling een intrest verschuldigd van 12% op het openstaande factuurbedrag, alsmede een forfaitaire schadevergoeding van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 125 EUR.

In geval van betwisting, zullen uitsluitend de Rechtbanken van KORTRIJK bevoegd zijn om kennis te nemen van het geschil en is steeds het Belgisch recht van toepassing.

Breng een bezoekje aan onze winkel

Otegemstraat 192
8550 Zwevegem 

Onze openingsuren 

  • woensdag en vrijdag van 17u tot 19u
  • zaterdag  van 9u tot 12u15 en van 14u tot 17u.
  • Op afspraak: 0477 59 86 63

Op onze webshop kunt u 24/24, 7/7 bestellen. Na betaling doen wij er alles aan om uw levering zo vlug mogelijk te bezorgen, gegarandeerd binnen de 3 werkdagen.


Herroepingsrecht

Indien de bestelde producten niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, kan de klant de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen en dit mits overhandiging van uw bestelbon en de leveringsnota van de verzendingsdienst. U kan dit doen door dit modelformulier te downloaden. Wij zullen uw bestelling terugbetalen zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen. U zal de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen. Gepersonaliseerde producten vallen echter niet onder deze regeling, evenmin voor producten wanneer de verzegeling na de levering is verbroken.

Maatschappelijke zetel

Wijnen Lippens
Stelico bvba
Sint-Denijsstraat 2
8550 Zwevegem

Btw BE 0826122571

stefaan@wijnenlippens.be
Stefaan Lippens Tel. 0477 598 663 

 

Aanbod in de kijker 

 

© Wijnen Lippens | Over ons | Links | Herroepingsrecht, betaling & levering| Privacy beleid | Cookie beleid | Algemene voorwaarden
Stelico bvba - BTW BE 0826.122.571 - Alle vermelde prijzen op artikelen zijn incl. btw, excl. verzendingskosten.

Webdesign Weblounge