Interessante wijntips van Stefaan

Proef de lente in deze wijnen

De lente. Het seizoen van heerlijke asperges, van de eerste barbecues en van de frisse salades. Het seizoen van communies, lentefeesten en gezellig samen zijn met vrienden en familie. Wat kijken we er met z’n allen naar uit om van deze lente de tijd van samenzijn te maken. Met een glaasje wijn en een hapje. Geniet je ook zo van deze momenten? Maar weet je even niet welke wijnen te kiezen? We helpen je verder. Proef de lente in deze wijnen.

 

Lees meer over deze wijntip


100% wijn, 100% passie, 100% feest

Een eindejaar is niet compleet zonder de feestelijke smaak van wijn. Je ideale eindejaarsgeschenk: sprankelend, smaakvol, verrassend anders.

 

Lees meer over deze wijntip


KORTINGEN TOT 15% OP HET RUIME ASSORTIMENT IN DE WINKEL

Tijdens onze stockverkoop maken we graag tijd vrij om jou in onze winkel te ontvangen en lekkere producten voor te stellen uit een zeer ruim aanbod.

Lees meer over deze wijntip


9 keer de zomer in je glas met deze heerlijke wijnen en wijncocktails

Wat is het genieten als de prachtige zomeravonden afkoeling bieden na een zwoele dag. Je leeft meer buiten dan binnen en geniet van mooie momenten met je vrienden en familie. Wakker je zomerkriebels aan met deze 9 zomerse drankjes op basis van wijn.Wijnen Lippens zomerwijn

Lees meer over deze wijntip


Wijnen die je laten leven, genieten, proeven

Goede wijnen spreken voor zich. Hun volle, rijke of misschien frisse en fruitige smaken prikkelen je smaakpapillen. Schenk klare wijn en doe mee aan de openflessendagen@home. Kies en bestel!

 

Lees meer over deze wijntip


Vier Valentijn met wijn

Binnenkort vieren we Valentijn, dé romantische hoogdag bij uitstek. Het is altijd even nadenken. Ga je voor een geschenk? Of geef je jouw geliefde een onvergetelijk moment cadeau? Laat dat dilemma achterwege. Ga voor een belevenis waar de romantiek van af druipt.vier valentijn met wijn 

Lees meer over deze wijntip


Wijnhandelaar en restaurants werken samen

Wijnhandel Lippens en enkele restaurantuitbaters slaan de handen in elkaar om elkaar te steunen in deze coronaperiode. Samenwerking Wijnen Lippens

Lees meer over deze wijntip


Proef, vergelijk en geniet tijdens uw Wijndegustatie@home

Wat spijt het ons dat we u niet kunnen ontvangen voor de geplande wijndegustatie. Maar we hebben goed nieuws: we brengen de wijndegustatie bij u thuis. Bij uw dierbaren vertoeven is momenteel zo belangrijk. Geef er een originele twist aan en geniet van de wijnen uit onze proefpakketten. Of wilt u zelf een proefpakket samenstellen? Alles is mogelijk met de wijndegustatie@home in uw eigen bubbel.

 

Lees meer over deze wijntip


Patricia "Vanho", wijnbouwer in hart en nieren

"Twintig jaar geleden verhuisden wij naar de Languedoc. Dat was toen niet met de bedoeling om wijn te maken. Mijn man was actief in de medische sector en het is omwille van een andere job in dezelfde sector dat wij verhuisden"

 

Lees meer over deze wijntip


Alentejo, de grootste van 14 wijnregio’s in Portugal

Alentejo beslaat een derde van de totale oppervlakte van Portugal en is daarmee de grootste van de 14 wijnregio’s van het land. Deze situeert zich ten noorden van de Algarve en ten zuidoosten van de wijnstreek rond Lissabon.

 

Lees meer over deze wijntip


Print deze pagina