Interessante wijntips van Stefaan

De fijne, uitbundige en rebels sprankelende champagne van de Aube

Champagne Vézien AubeHet is op zijn minst onterecht dat de Champagnestreek Côtes des Bar in het departement Aube weinig toeristen over de vloer krijgt. Een reden te meer, dus, om kennis te maken met de goudkleurige en bruisende wijn die synoniem staat voor feest en geproduceerd wordt op de grindachtige verweringsgronden van kalksteen van de streek rond het middeleeuws stadje Troye.  

Lees meer over deze wijntip


Gepersonaliseerde etiketten

De mooiste herinnering aan uw geboorte- of communiefeest, uw huwelijk of jubileum is een champagnefles met gepersonaliseerd etiket. Ook voor een bedrijfsfeest of evenement staat een gepersonaliseerd etiket bijzonder chic.


Wenst u op een fles champagne een gepersonaliseerd etiket?

Dat is perfect mogelijk en zelfs voor een beperkt aantal flessen.

Voor een fles van 75 cl zijn er minimum 24 etiketten af te nemen. Voor een magnum wordt het mimimum beperkt tot 6 etiketten.

Realisatietermijn : 15 werkdagen

De prijs valt best mee.

Vraag vrijblijvend een offerte.

Lees meer over deze wijntip


Wijn met een verhaal over langverwachte liefde

Eind 17de eeuw is de periode waarin vele Europese migranten naar Zuid-Afrika trokken. De Kaap was toen vast even mooi als nu nog steeds: een betoverend uitzicht over de streek, de Atlantische Oceaan in het westen en de Indische in het oosten. In een mooi glooiend landschap beschermd door heuvels, blaken wijnstokken in de zon. Dankzij de zwoele zeewind rijpen hier warme, volle en elegante wijnen.Muratie Ansela van de Caab

Lees meer over deze wijntip


Smaken ontdekken

Kom op zaterdag 17 en zondag 18 november naar de degustatiedagen van Wijnen Lippens. We gidsen u samen met onze partners doorheen de boeiende wereld van wijn. 

Lees meer over deze wijntip


Op zoek naar een andere frisse smaak?

Met een beetje geluk, brengen september en oktober ons nog mooie avonden, geschikt voor een wit wijntje op het terras. Traditioneel kiezen we vaak voor sauvignon of chardonnay, maar mag ik je een andere frisse smaak voorstellen?

 

Lees meer over deze wijntip


Wijnen Lippens terug van de partij op Present@Zwevegem

Wijnen Lippens is terug trouw op post op het evenement Present@Zwevegem waar meer dan 35 lokale ondernemingen op de voorgrond treden. Klik en ontdek waar je Wijnen Lippens kan vinden.

 

Lees meer over deze wijntip


Zon, reizen en wijn: 3 fantastische streken en charmante wijnhuizen

U telt af naar het verlof? U staat op het punt om te vertrekken? Of uw vakantie is al begonnen? Voor u de relax modus helemaal inschakelt, serveer ik u graag nog wat tips met de 3 ultieme smaakmakers voor een geslaagde zomer: zon, reizen & wijn. Ikzelf verpoos tijdens de vakantie graag tussen de wijnranken. Die mooie traditie bracht me al naar fantastische streken & charmante wijnhuizen. Ik pik er 3 aanraders voor u uit.

Wijn & vakantie 

Lees meer over deze wijntip


Proef de zomer

Of het nu een stevig of een intiem feestje wordt, Wijnen Lippens is er graag bij. Meestal met wijnen, maar even graag met ander smaakvol babbelwater. Het alom populaire drankje gin en zijn ultieme blend met tonic bijvoorbeeld. De ideale match voor zij die langzaam willen genieten en voor zij die een switch willen maken van gewoontjes naar topkwaliteit met nieuwe producten, smaken en aromas. Een ware beleving in het glas.

Wijnen Lippens Gin O'live 

Lees meer over deze wijntip


Open Flessen Weekend, 17 & 18 maart

Tijdens ons Open Flessen Weekend zetten we de deuren van onze winkel wagenwijd open en laten u proeven van een selectie wijnen onder de 10 euro per fles uit Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid – Afrika.

Wijnen Lippens Zwevegem 

Lees meer over deze wijntip


Champagne, synoniem voor genieten en feesten

Wat past er beter bij de eindejaarsfeesten dan champagne? Deze mooie gouden drank vol smaak, geur en een sprankelend geluid staat synoniem voor genieten en feesten!
Bij Wijnen Lippens hebben we voor u twee bijzondere champagnes uitgekozen. Elk hebben ze een eigen verhaal en een diepgewortelde traditie.

 

Lees meer over deze wijntip


Print deze pagina

Breng een bezoekje aan onze winkel

Otegemstraat 192
8550 Zwevegem 

Onze openingsuren 

  • woensdag en vrijdag van 17u tot 19u
  • zaterdag  van 9u tot 12u15 en van 14u tot 17u.
  • Op afspraak: 0477 59 86 63

Op onze webshop kunt u 24/24, 7/7 bestellen. Na betaling doen wij er alles aan om uw levering zo vlug mogelijk te bezorgen, gegarandeerd binnen de 3 werkdagen.


Herroepingsrecht

Indien de bestelde producten niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, kan de klant de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen en dit mits overhandiging van uw bestelbon en de leveringsnota van de verzendingsdienst. U kan dit doen door dit modelformulier te downloaden. Wij zullen uw bestelling terugbetalen zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen. U zal de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen. Gepersonaliseerde producten vallen echter niet onder deze regeling, evenmin voor producten wanneer de verzegeling na de levering is verbroken.

Maatschappelijke zetel

Wijnen Lippens
Stelico bvba
Sint-Denijsstraat 2
8550 Zwevegem

Btw BE 0826122571

stefaan@wijnenlippens.be
Stefaan Lippens Tel. 0477 598 663 

 

Aanbod in de kijker 

 

© Wijnen Lippens | Over ons | Links | Herroepingsrecht, betaling & levering| Privacy beleid | Cookie beleid | Algemene voorwaarden
Stelico bvba - BTW BE 0826.122.571 - Alle vermelde prijzen op artikelen zijn incl. btw, excl. verzendingskosten.

Webdesign Weblounge