Interessante wijntips van Stefaan

Lentefrisse wijnen doen je de winterblues snel vergeten

Met de dagen die langer worden en de temperaturen die beginnen te stijgen, is het duidelijk: de lente staat voor de deur. En wat is een beter manier om het nieuwe seizoen te verwelkomen dan met een goed glas wijn? Zo zal u die vervelende winterblues snel vergeten zijn.

Wij nemen u mee op een verkenningstocht van wijnen die perfect passen bij de frisse en levendige sfeer van de lente. 

Lees meer over deze wijntip


5 redenen om te kiezen voor wijn bij uw zomerse gerechten

De zomer is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor lange avonden op het terras, gezellige barbecues met vrienden en familie, en heerlijke zomerse gerechten. En wat past daar beter bij dan een goed glas wijn? In dit artikel geven we 5 redenen waarom wijn de perfecte keuze is bij uw zomerse gerechten.

Lees meer over deze wijntip


Hou dat vakantiegevoel nog even vast met wijnen uit je favoriete reisbestemming

Smaken zijn bijzondere herinneringen. Tot vele jaren later roept een bepaalde smaak levendige herinneringen op aan wat je op dat moment ervaren hebt. Een memorabel moment met vrienden. Een onvergetelijke dag. Een zalig vakantiegevoel.

Hou dat vakantiegevoel nog even vast met wijnen uit je favoriete reisbestemming. Dat gelukzalige gevoel dat alles kan en niets moet. 

Lees meer over deze wijntip


Belofte maakt schuld: proficiat Shari & Gerben

Opvallende sportprestaties voor Shari Bossuyt en Gerben Thijssen. De Magnum Champagne Vézien L'illustre is verdiend. Het gepersonaliseerde etiket vormde de kers op de taart.

Lees meer over deze wijntip


Zomerse avonden smaken naar fruitige wijnen

De zomerse avonden geven niet alleen ons gemoed een andere stemming. Ook onze smaakpapillen krijgen andere voorkeuren. Geen stevige kost met een krachtige rode wijn. Wel barbecue met lichte salades en frisse drankjes. Zomerse avonden smaken naar fruitige wijnen. Ontdek hier welke dranken jou en je gasten volledig in een zomers stemming brengen.

Lees meer over deze wijntip


Proef de lente in deze wijnen

De lente. Het seizoen van heerlijke asperges, van de eerste barbecues en van de frisse salades. Het seizoen van communies, lentefeesten en gezellig samen zijn met vrienden en familie. Wat kijken we er met z’n allen naar uit om van deze lente de tijd van samenzijn te maken. Met een glaasje wijn en een hapje. Geniet je ook zo van deze momenten? Maar weet je even niet welke wijnen te kiezen? We helpen je verder. Proef de lente in deze wijnen.

 

Lees meer over deze wijntip


100% wijn, 100% passie, 100% feest

Een eindejaar is niet compleet zonder de feestelijke smaak van wijn. Je ideale eindejaarsgeschenk: sprankelend, smaakvol, verrassend anders.

 

Lees meer over deze wijntip


KORTINGEN TOT 15% OP HET RUIME ASSORTIMENT IN DE WINKEL

Tijdens onze stockverkoop maken we graag tijd vrij om jou in onze winkel te ontvangen en lekkere producten voor te stellen uit een zeer ruim aanbod.

Lees meer over deze wijntip


9 keer de zomer in je glas met deze heerlijke wijnen en wijncocktails

Wat is het genieten als de prachtige zomeravonden afkoeling bieden na een zwoele dag. Je leeft meer buiten dan binnen en geniet van mooie momenten met je vrienden en familie. Wakker je zomerkriebels aan met deze 9 zomerse drankjes op basis van wijn.Wijnen Lippens zomerwijn

Lees meer over deze wijntip


Wijnen die je laten leven, genieten, proeven

Goede wijnen spreken voor zich. Hun volle, rijke of misschien frisse en fruitige smaken prikkelen je smaakpapillen. Schenk klare wijn en doe mee aan de openflessendagen@home. Kies en bestel!

 

Lees meer over deze wijntip


Print deze pagina