« Terug naar wijntips

Wijnhandelaar en restaurants werken samen

Wijnhandel Lippens en enkele restaurantuitbaters slaan de handen in elkaar om elkaar te steunen in deze coronaperiode. “Dat de horeca het voor het ogenblik hard te verduren heeft, is zacht uitgedrukt en elkaar ondersteunen is meer dan ooit aan de orde.
 
‘Koop lokaal’ is een zeer terechte slogan geworden”, zegt Stefaan Lippens van Wijnen Lippens. Samen met een aantal restaurantuitbaters zette hij een actie op poten. “Tot en met eind januari 2021 (gelijklopend met de voorziene sluiting van de horeca, red.) loopt er een actie waarbij bij aankoop van 80 euro aan drank in de winkel, men kans maakt op een waardebon van 25 euro voor een takeawaygerecht of een maaltijd na de lockdown.” 

 
Acht restaurants uit de brede regio van Zwevegem sloten zich bij de actie aan. Op de foto zien we Brecht Devos van La Descente du Pont (Spiere-Helkijn), Koen Devos van La Cravache (Rekkem), Sofie Gardyn van Ploatse6 (Heestert), Christop-he Baert van La Blommerie (Moeskroen), Anuschka Hoste en Roos Brouckaert van ‘t Balladehof (Sint-Denijs) en Chris Alleman van Diner@home (Zwevegem). Doen ook mee aan de actie: Cappucino en Uilenspiegel, beiden uit Zwevegem. Volgens Stefaan Lippens kunnen niet alleen zijn klanten er wel bij varen, maar is het ook de ideale gelegenheid om een restaurant te leren kennen of opnieuw te gaan bezoeken.

Krant van West-Vlaanderen - 11/12/2020 
(GJZ-foto GJZ)


« Terug naar wijntips | Print deze pagina