« Terug naar wijntips

Proef de lente in deze wijnen

De lente ... Het seizoen van heerlijke asperges, van de eerste barbecues en van de frisse salades. Het seizoen van communies, lentefeesten en gezellig samen zijn met vrienden en familie. Wat kijken we er met z'n allen naar uit om van deze lente de tijd van samenzijn te maken. Met een glaasje wijn en een hapje. Geniet je ook zo van deze momenten? Maar weet je niet welke wijnen te kiezen? We helpen je verder. Proef de lente in deze wijnen.

 

Heerlijke wijnen voor je gerecht met asperges

 

Zelfs de oude Egyptenaren en Romeinen wisten al wat goed was. Asperges worden al duizenden jaren gemaakt en blijven een echte topper. Zo eenvoudig te bereiden en toch zo bijzonder. Hun bijnaam 'het witte goud' is meer dan verdiend. Zeker met een fruitige en frisse witte wijn.

Ontdek hier de beste wijnen voor jouw gerecht met asperges.

 

 

Zalig lang aperitieven met topwijn

 

Een zalige middag in de lentezon nodigt uit tot een uitgebreid aperitiefmoment. Een lekker hapje met een glaasje bubbels of wijn. Een fleurige rosé of een fruitig wit wijntje. En veel tijd om gezellig bij te praten. Dat is volop genieten.

Maak jouw aperitiefmoment af met deze wijnen.

 

 

Een lentefrisse salade met lekkere wijn

 

In de koudste maanden hou je van stevige kost. Maar de frisse kleuren en geuren van de lente geven je goesting in heerlijke frisse salades. Mix en match zoals je zelf wil. Met kaas, gegrilde kip of vis. Werk af met lekkere kruiden, noten en pitten. Heerlijk toch? En gezond.

Jouw salade smaakt des te beter met deze wijnen:

 

 

De wijnen voor jouw lentebarbecue

 

We hebben de laatste jaren meer dan ooit ondervonden hoe zalig het is om buiten te vertoeven. Vanaf de eerste zonnestralen wordt de barbecue opgepoetst. Heerlijk geroosterd vlees. De aroma’s van de kruiden. Keer op keer laat je je bekoren door de smaak en de geuren van gegrild vlees, geroosterde vis en gekruide groenten.

Met deze rosé en rode wijnen smaakt jouw barbecue nóg beter:

 

 

Een topfeest met deze topwijnen

 

Jouw zoon of dochter groeien zo snel. Ze kijken al zo lang uit naar hun communie of lentefeest. En jullie ook. Het is het moment om geluk te vieren. Een tuinfeest maakt de dag nog unieker dan hij al is. Wil je jouw gasten verwennen met topwijnen van aperitief tot dessert? 

Vraag advies aan Wijnen Lippens en geniet zorgeloos van je topfeest.

📞 telefonisch: 0477 598 663 (Stefaan)
📧 per mail: stefaan@wijnenlippens.be
📱 via onze sociale media


« Terug naar wijntips | Print deze pagina