« Terug naar wijntips

3 redenen om je feestwijnen tijdig in te kopen

De eindejaarsperiode is traditiegetrouw gezellig druk. De winkelstraten lopen vol met mensen op zoek naar de meest originele cadeautjes. In de traiteurzaken stijgt de keuzestress. En dan moeten de bijpassende wijnen nog gekozen worden ... 3 redenen om tijdig je feestwijnen in te kopen:

1.
Kies eerst de wijn naar je smaak en laat hierbij dan je gerecht aansluiten. Wedden dat deze omgekeerde redenering veel gemakkelijker werkt? Wist je trouwens dat je bij Wijnen Lippens steeds de beste foodpairing krijgt, zowel in de winkel als op de website. Wij prikkelen je smaken.

2.
Hoe vroeger je bij ons komt, hoe groter de keuze aan de best prijzen. Bij Wijnen Lippens hebben we het ganse jaar door leuke promo's, maar bij het eindejaar zijn onze promoties extra in feeststemming. Vergeet de bubbels niet!

3.
Na de aankoop laat je de wijn best een paar dagen rusten. Tijdens het transport wordt wijn namelijk stevig door elkaar geschud. Het duurt een tijdje vooraleer zijn evenwicht hersteld is. Wil je dus op de feestdagen voluit genieten van de beste smaken? Koop dan tijdig je feestwijnen.

 


« Terug naar wijntips | Print deze pagina