« Terug naar wijntips

Champagne, synoniem voor genieten en feesten

Wat past er beter bij de eindejaarsfeesten dan champagne? Deze mooie gouden drank vol smaak, geur en een sprankelend geluid staat synoniem voor genieten en feesten!

Bij Wijnen Lippens hebben we voor u twee bijzondere champagnes uitgekozen. Elk hebben ze een eigen verhaal en een diepgewortelde traditie.

Champagne Michel Henriet

Champagne Michel Henriet is gelegen in Verzenay (Montagne de Reims) en behoort tot de classificatie "Grand Cru". De 5 hectaren wijngaard bevinden zich op Verzenay en Verzy. De gebruikte druivensoorten zijn Pinot Noir en Chardonnay. Dit schitterend champagnehuis kent al 5 generaties lang een familiale traditie. Met een bijzondere zorgzaamheid en met kwaliteit hoog in het vaandel, gebeurt alles op het domein. Proef de constante smaak in hun Tradition Brut, Blanc de Noirs, Grande Réserve en Millésime.


Champagne Vézien

Het Champagnehuis Vézien, 20 hectaren groot, bevindt zich in Celles-Sur-Ource (Côte des Bar) en wordt uitgebaat door Jean-Pierre Vézien en echtgenote Marie-José. De Brut Tradition is de huischampagne van Wijnen Lippens en kenmerkt zich door z'n heldere kleur en fruitige aroma's. Deze champagne is tegelijkertijd elegant & karaktervol. Naast de Brut Tradition vindt u bij Wijnen Lippens ook de Brut Chardonnay, de Double Eagle en de Cuvée Armand Vézien.

Heeft u een champagne gevonden die u graag wilt bestellen? Aarzel dan niet langer en plaats uw bestelling online of kom langs in onze winkel.

Wist u dat champagne een cadeau is waar u vast en zeker mee gaat scoren? Ideaal voor onder de kerstboom of als nieuwjaarsgeschenk. Straal een prestigieus bedrijfsimago uit en verwen uw relaties met een champagne in cadeauverpakking van bij Wijnen Lippens.


« Terug naar wijntips | Print deze pagina