« Terug naar wijntips

The Herbalist, ultra premium organische gin

Deze unieke gin is het gevolg van een samenwerking tussen master distillers, mixologen en het R&D team van KeyPharm, een bedrijf gespecialiseerd in geneeskrachtige planten en kruiden.
Vijftig zorgvuldig geselecteerde planten en kruiden (botanicals) zijn opgenomen in deze 100% natuurlijk organische gin! Na een bijzondere destillatie en rijping in traditionele koper vaten, is het resultaat een gin met fijne en delicate aroma's, complex, maar toch evenwichtig.

Degustatie

Uitgesproken aroma's van kruiden (juniper, peper, gember, rozemarijn, angelica, gentiaan, kardemom, koriander, marjolein, enz.), Met ondertonen van bloemen (lavendel, roos, enz.), De geur van bladeren (eucalyptus, dennen, mirte , groene thee, enz.) en hints van citrusvruchten (limoen, mandarijnen) en bessen (acai, maqui, enz.).

De Herbalist kan op vele verschillende manieren worden geserveerd. Dus laat je creativiteit los en maak je eigen 'perfecte mix'.

Op de klassieke manier 'Gin & tonic' met een keuze aan garnituur uit de lijst van botanicals of gemixd in een cocktail. Op de website www.theherbalist.be vind je voldoende inspiratie. Het is aan jou!


« Terug naar wijntips | Print deze pagina